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BREWING PROCESS

WITH PATIENCE AND CARE

Of course, we need to start by saying that making a good beer certainly isn't easy. Because it's not just a question of the quality of ingredients, but also of technology, attention to every single detail of the brewing process, and above all the absolute and indispensable respect of the times necessary to create the beer that you'll find yourself drinking.

At AMA, we're stubborn enough to never neglect even a single one of these details. We select the finest ingredients, we chose the site for our brewery because of the absolute quality of the water we can use there, and we treat these ingredients with all the care and attention they deserve.

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refermentation

È l'elemento fondamentale di tutte le birre, rappresentando circa il 90-95% della birra stessa. Storicamente i birrifici sorgevano in prossimità di sorgenti o falde acquifere, mentre oggi l'acqua può essere trattata per le esigenze produttive. Tuttavia avere la possibilità di lavorare su un'acqua di ottima qualità naturale è indubbiamente un vantaggio proprio perché evita al massimo l'intervento umano.

 

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DRY HOPPING

È l'elemento fondamentale di tutte le birre, rappresentando circa il 90-95% della birra stessa. Storicamente i birrifici sorgevano in prossimità di sorgenti o falde acquifere, mentre oggi l'acqua può essere trattata per le esigenze produttive. Tuttavia avere la possibilità di lavorare su un'acqua di ottima qualità naturale è indubbiamente un vantaggio proprio perché evita al massimo l'intervento umano.

 

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cell maturation

È l'elemento fondamentale di tutte le birre, rappresentando circa il 90-95% della birra stessa. Storicamente i birrifici sorgevano in prossimità di sorgenti o falde acquifere, mentre oggi l'acqua può essere trattata per le esigenze produttive. Tuttavia avere la possibilità di lavorare su un'acqua di ottima qualità naturale è indubbiamente un vantaggio proprio perché evita al massimo l'intervento umano.